INTENS CAP DE SETMANA D’ACTIVITAT HIPICA EN LES TRES DISCIPLINES OLÍMPIQUES.

INTENS CAP DE SETMANA D’ACTIVITAT HIPICA EN LES TRES DISCIPLINES OLÍMPIQUES.

La Doma Clàssica, el Salt d’obstacles i el Concurs Complet d’Equitació tindran un gran protagonisme aquest proper cap de setmana en diferents punts de Catalunya.

DOMA CLÀSSICA

El CE Torredembarra acull el primer Concurs de Doma Clàssica Nacional de categoria dues estrelles i classificable per Campionats d’Espanya. També es celebrarà un Concurs de doma Paraequestre atenen a les demandes dels genets d’aquesta disciplina. Aquests concursos tindran lloc en jornades de dissabte i diumenge. El jurat de camp serà presidit per Meritxell Agramunt i com a vocals hi haurà Dominique Grillot i Clare Benmayor. El delegat federatiu serà David Mérida. Així el centre comandat per Robert Pons, enfocat tradicionalment al CCE s’estrenarà a alt nivell com a C.O. de doma clàssica.
El dissabte 18 i diumenge 19 també es celebraran mes esdeveniment de la disciplina de doma clàssica. El centre de Dosrius, Esteve y Barranco celebra un CDT1* i CDTP el dissabte 18 que preveu una gran participació. El diumenge també acollirà un CDT0* amb un gran nombre d’inscripicions.

SALT D’OBSTACLES

El Real Club de Polo de Barcelona, serà des del divendres, la seu d’un nou concurs de Salt d’Obstacles, que en aquesta ocasió de categoria CSN3*** i que reunirà a un gran nombre de participants arribats de bona part del territori nacional, per participar en un concurs que estarà dividit en tres jornades.

El divendres, dia 17 d’abril, s’iniciarà la competició amb tres proves oficials i una de No Oficial. Les proves oficials, tindran alçades compreses entre l’1.20 metres i l’1.35 metres de la prova gran. A la prova de categoria No Oficial, els participants ho faran en una prova amb una alçada d’1.10 metres.  El dissabte, el programa de proves serà el mateix que en la jornada inaugural, però el diumenge les alçades de les proves variaran. En aquest sentit, els binomis participants es trobaran amb alçades d’ 1.10 metres, 1.20 m., 1.30 m, mentre que el Gran Premi tindrà una alçada d’1.40 metres.
A hores d’ara, ja han confirmat la seva presència en aquest concurs, gairebé dos centenars de binomis, entre els que destaca, Cristino Torres, Diana Piera, Miriam Garcia-Amado, Curro Goyoaga, Virginia Graells o Raquel Gatell, entre molts d’altres.
Aquest CSN3*** serà jutjat per Cristina Olano, com a Presidenta, Angel Vilches i Josemi Rosillo, exerciran de vocals, Tito Elías serà el Comissari, Elena Boix serà l’encarregada de dissenyar els diversos traçats, tenint a Alejandro Ramos com a Auxiliar del Cap de Pista, Francisco Madrid, exercirà de Veterinari, Jose Luis Ibañez serà el cronometrador i Anna Soler exercirà de Delegada Federativa.

CCE

La disciplina de CCE també inaugura una nova seu en l’organització de concursos. En aquest cas el CCET0* es farà a les instal·lacions del IES Mollerusa, on habitualment es realitzen les proves d’accès als cursos de Tècnics Esportius en Hípica que convoca el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i on també s’imparteixen cursos d’aquesta branca de Formació Professional. S’aprofitaran les pistes i el recorregut de cross construits per aquestes finalitats per celebrar un concurs territorial de Concurs Complet d’Equitació. Entre els participants inscrits es preveu comptar amb el genet lleidetà Albert Hermoso, un alicient mès en aquest event.