C.A.R.E. HORSE VALLGORGUINA S’ESTRENA AMB LA COMPETICIÓ DE DOMA CLÀSSICA

C.A.R.E. HORSE VALLGORGUINA S’ESTRENA AMB LA COMPETICIÓ DE DOMA CLÀSSICA

Les instal·lacions del C.A.R.E. Horse de Vallgorguina van acollir tres concursos de Doma Clàssica en la seva estrena com a Comitè Organitzador Territorial. Gairebé 40 sortides a pista entre els CDT1* i CDT0*, a més del concurs de Doma amb Ponis de la nova Lliga de Ponis FCH. Tots els participants van lloar la qualitat de les instal·lacions i les pistes, en una jornada acompanyada per un temps primaveral.

Pel que fa a la competició, es va celebrar per primera vegada un GP oficial en una competició territorial desprès que la FCH inclogués aquest nivell com a prova dels CDT1*. Marta García García amb Beauty RHP va aconseguir una bona mitja en el GP. Pel que fa al nivell San Jorge, Tamar Zafra Raya va aconseguir el triomf amb una mitja que va fregar el 70%, davant de cinc binomis mes inscrits en aquesta prova.  La reprise Clàssica 1, va comptar amb set participants i el triomf va ser per Cristian Moreira amb Zjelko amb una mitja de 67 %. A les proves de menors destacar el triomf de Janna Raya amb Fame DDH a la prova de Juvenil Equips amb una mitja per sobre del 67% i en Juvenil 0* Equips, Carla Ugena Agramunt  amb Furst Flanagan va obenir la primera posició amb  una mitja superior al 68%.

Les proves del CDT0* van comptar amb menys participació i es van disputar competició en els nivells AP Previa, AP Cavalls, Reprise 1, 2 i 4. També hi va haver participants en les categories de Ponis B que va guanyar Irene Diaz amb CEHIA Amadeus i al Ponis C que es van endur Maria Martínez amb Painted Black seguida de Ines Aparicio amb Claudia.