El CE Torredembarra celebra el primer Concurs Nacional de Doma Clàssica

El CE Torredembarra celebra el primer Concurs Nacional de Doma Clàssica

Les instal·lacions del Club d’Equitació Torredembarra, van acollir amb èxit i molt bon ambient, el primer Concurs Nacional de Doma Clàssica. L’equip del club va demostrar la seva experiencia en la organització de competició esportiva i va aconseguir crear un bon ambient, que van agrair tots els participants. Es va posar la primera pedra per un concurs que ben segur es repetirà cada any amb éxit creixent.

En l’apartat esportiu les proves grans de cada dia van repetir podi. L’amazona Andrea Pèrez-Rosales amb Blue Majestic es va endur el triomf a la prova gran dels dos dies. El dissabte es va imposar a la reprise San Jorge amb una mitja final 68,158% i el diumenge va guanyar la Inter I per davant de Barbara Ostergren amb  Tornade i Laureano Martinez Molina  con Labiana Dina que van ocupar la segona i tercera posició respectivament.   A la reprise San Jorge  que es va fer el diumenge, es va imposar Bárbara Ostergren amb Real Meyer per davant de Carla Márquez amb Daliah. La prova clàssica 1 del dissabte també la va guanyar  Bárbara Ostergren amb Real Meyer seguida de Juanjo Santiago Castells amb Donoban i de Magín Mateu amb Duque CLXXII que es va classificar tercer. La prova Clássica 2 del diumenge se la va endur Juanjo Santiago Castells amb Donoban, seguit de Laureano Martinez amb Coco Cobana y Águeda  Moyano con London. A les categories de cavalls joves  en la prova de 4 anys , Daphne amb Marti Frigola i Superior HV amb Magin Mateu es va intercanviar la primera i segona posición en la prova de dissabte i diumenge respectivament. Les reprises de 5 anys les va guanyar tots dos dies, Fleurine montada per Carlota Piguillem. La prova reservada als 6 anys se la va endur tots dos diez Duncan IV montat per Magín Mateu amb una nota que va superar el 75 % tots dos dies.

Les categories de menors van comptar amb les totes les proves, des d’alevins fins a Joves Genets. En aquesta última, Sergi Miró amb Fuerte es va endur el triomf a la Joves Genets Individual. La categoría de Juvenil, va ser  tots dos dies per Anna Aristova que amb Wilkinson es va endur el triomf en les proves tècniques del dissabte i del diumenge. Aquesta mateixa amazona muntant Kleppenhus Seabiscuit va guanyar la Kür Junior celebrada el diumenge. Les reprises de Juvenil 0* van ser les que van comptar amb una participación mes nombrosa tant dissabte  com diumenge. El triomf del dissabte a la reprise equips va ser per Paula Hervas Garcia amb Kojak, seguida de Angela Cortes Cudinach amb Poniente i Gemma  Guerrero Garriga amb Airplane. Aquestes dues ultimes amazones van pujar un lloc a la prova Juvenil 0* Individual del diumenge adjudicant-se la primera i segona posició respectivament. El tercer lloc de la prova va ser per Julia Franch Benavides amb Brufen.

La categoria d’infantils va viure un duel entre les dues germanes Alma i Claudia Costa Ventura amb el seu cavall Boina. La reprise equips  se la va endur Alma amb un punt de diferencia sobre la seva germana Claudia. En canvi la reprise individual va ser per Claudia que es va imposar a Alma en una prova on el tercer lloc va ser per Lluc Fajula Cadena amb Destino. A les proves d’alevins es va imposar tots dos dies CAVA Wilson muntat per Dana Suàrez Salvadó, el dissabte va guanyar per davant d’Olga Aristova amb Sweet Home’s Swipper.

Junt amb el CDN** es va celebrar un CPEDN** destinat a facilitar les classificacions dels genets paraequestres de la zona de Catalunya pel Campionat d’Espanya. Va comptar amb la participació de Pere Pascual Valls amb Dardo.

En definitiva un Concurs que va inaugurar les competicions de Doma Clássica d’aquest nivell en el Club d’Equitació Torredembarra i que va deixar molt bon regust a tots els participants