ACTIVITATS DE LA MOSTRA EQÜESTRE DEL MERCAT DEL RAM DE VIC 2018

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

ACTIVITATS DE LA MOSTRA EQÜESTRE DEL MERCAT DEL RAM DE VIC 2018

Dins de les múltiples activitats del Mercat del Ram de Vic, la zona eqüestre gaudeix d’una diversitat d’activitats relacionades amb el món dels cavalls i ponis. Com es tradicional es faran concursos de Salt d’Obstàcles i Doma Clàssica. Amb dos de caràcter social però aquest any la Doma Clàssica tornarà a tenir un concurs oficial CDT0*. Com a gran novetat en l’apartat de Doma Clàssica hi haurà una exhibició de Nivell GP amb tres Kür GP el dissabte a la tarda.
El diumenge hi haurà el tradicional concurs de carrussels amb les escoles hípiques de la Comarca i també la competició de Poni Games. Aquí trobareu la informació dels concursos i podeu fer les inscripcions.

SALT d’OBSTACLES (AJORNADA COMPETICIÓ FINS DIMARTS 27-3)

El concurs de Salt d’Obstacles serà de caràcter social i es farà el dissabte 11 de març al matí. Es competirà a des de 20 cms fins a 1,20 mts. En el concurs social serà obligatori tenir llicència federativa. El termini límit d’inscripció finalitza el 21 de març de 2018. Informacions del concurs:

DOMA CLÀSSICA (AJORNADA COMPETICIÓ FINS DIMARTS 27-3)

Els dos concursos (social i CDT0*) tindran lloc el dissabte 11 de Març a la tarda. La competició es farà en pista de 40*20 m i es podrà competir als nivells AP Prèvia, AP, Rep 1, 2, 3 i 4 segon el text publicat a la FCH (mes avall trobareu l’enllaç a la pagina de la FCH on estan publicades). En el concurs social serà obligatori tenir llicència federativa. El termini límit d’inscripció finalitza el 21 de març de 2018. Informacions del concurs:

RESULTATS:

PONI GAMES: (AJORNAT FINS DIMARTS DIA 27-3)

En el següent enllaç podeu trobar informació i fer les inscripcions al concurs de poni games. Inscripcions fins el 19 de Març. Els participants que no tinguin llicencia federativa hauran d’enviar mail amb la polissa del club al mail: info@horsesimportexport.com

  • FORMULARI D’INSCRIPCIONS AL CONCURS DE PONI GAMES  (INSCRIPCIÓ TANCADA)

CONCURS DE CARRUSSELS:

Feu les inscripcions al següent formulari: (Inscripcions fins el 19 Març)

  • FORMULARI PER INSCRIURE AL CONCURS DE CARRUSSELS (INSCRIPCIÓ TANCADA)
marzo 24 2018

Details

Start: 24/03/2018 @ 07:00
End: 27/03/2018 @ 22:00
Evento Categories:

Venue

MERCAT DEL RAM DE VIC 2018

C/ Mas de Bigas, 14
VIC, Barcelona 08500 Espanya

+ Google Map