COPA i LLIGA ACEEGi JANEQUÍ A AIGUAVIVA HÍPIC

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

COPA i LLIGA ACEEGi JANEQUÍ A AIGUAVIVA HÍPIC

Les instal·lacions del Club Esportiu Aiguaviva Hípic, celebraran proves classificatòries de la X Lliga i IV Copa ACEEGi JANEQUÍ. Està programat un CDT0* i un CDT1* que seran la segona i tercera prova classificatòria d’aquestes competicions de Doma Clàssica d’ACEEGi i també puntuables per les Lligues 0* i 1* de la FCH. També està prevista competició de Doma Paraeqüestre amb un CPEDT1* que aquest any també té la seva Lliga ACEEGi JANEQUÍ. I per últim una competició de Doma amb Ponis corresponent a la recent recuperada Lliga de Ponis de la FCH.
El jurat de camp del concurs estarà presidit per Albert Massuet, i com a vocals estan previstos, Socorro Blas, Dominique Grillot, Meritxell Agramunt, Meritxell Pontes, Lluis Fabregat i Mª del Mar Reguero. El delegat per part de la FCH serà, Jordi Pontes. La competició es desenvoluparà en dues pistes de competició simultànies, en 40 x 20 i 60 x 20 m.
Hi haurà servei de bar pels assistents i participants a la competició i zona comercial amb botigues relacionades amb el món de la hípica.

RESULTATS ONLINE:

RESULTATS:

INFORMACIÓ DEL CONCURS:

mayo 01 2019

Details

Date: 01/05/2019
Evento Categories:

Venue

Club Esportiu Aiguaviva Hípic

Ctra. Aeroport s/n
AIGUAVIVA, GIRONA 17181 Espanya

+ Google Map

Phone:

972238047