COPA i LLIGA ACEEGi JANEQUÍ A EQUIPVIDRERES (CDT1*+CDT0*)

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

COPA i LLIGA ACEEGi JANEQUÍ A EQUIPVIDRERES (CDT1*+CDT0*)

Les instal·lacions d’EquipVidreres acullen l’estrena de la X Lliga ACEEGi JANEQUÍ i la segona prova de la COPA ACEEGi JANEQUÍ. Es celebrarà un CDT1*+CDT0* puntuables per la competició de Doma Clàssica d’ACEEGi i també de les Lligues de la FCH. Es farà també el primer concurs de la Lliga Paraeqüestre, amb un CPEDT1* que per primera vegada tindrà una Lliga amb entitat própia.
Es preveu que la competició es celebri en dues o tres pistes de manera simultània en funció  del nombre d’inscrits. El jurat de camp d’ambdos concursos estarà presidit per Dominique Grillot i com a vocals hi haurà Barbara Regas, Lluís Fabregat, Erik Balasch i Eva Mª López. Com a delegada de la FCH, ha estat designada Leonor Brozgol.
Els ponis de doma clàssica podran participar per primera vegada durant l’any a un CDTP pertanyen a la reactivada Lliga de Ponis de la FCH.

Les instal·lacions d’EquiVidreres posen a la disposició del participants, lloguer de boxes (prévia reserva fins a un nombre de 20 aproximadament). També hi haurà una zona comercial i servei de bar i restauració.

INFORMACIÓ:

CDT1*/CDT0*/CDPT

HORARIS I RESULTATS:

RESULTATS ACEEGi:

RESULTATS FCH:

 

         

marzo 03 2019

Details

Date: 03/03/2019
Evento Categories:

Venue

Centre Hipic Vidreres (Girona)

Can Massa s/n
Vidreres, Girona 17411 Espanya

+ Google Map

Visit Venue Website