FINAL LLIGUES FCH 0* i 1* – EQUIPVIDRERES

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

FINAL LLIGUES FCH 0* i 1* – EQUIPVIDRERES

Les instal·lacions del Club Hipic Vidreres acullen les finals de les Lligues de la FCH de 0* i 1*. El dissabte dia 10 de desembre els 12 millors classificats en el ranking dels nivells AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3 i Reprise 4 competiran per ser el guanyador de cada categoria.
El diumenge es farà el CDT1* que servirà de Final de la Lliga d’aquesta categoria. Els vuit millors classificats dels rànkings de Benjamins, Alevins, Open 1, Infantils i Open 2 junt amb els cinc millors dels rànkings de Juvenil 0*, Open 3, Juvenil, Open 4 i Adults competiran per endur-se el títol en aquesta final.

A continuació us posem els rànkings i preguem comfirmeu la vostra inscripció a la pàgina web de la FCH. En cas que tingueu decidit no assistir, agrairem passeu mail a: info@apista.eu. D’aquesta manera donareu possibilitats als reserves a participar a la final (s’admetran per estricte ordre de rànking).

INFORMACIÓ DEL CONCURS:

Llistat amb la informació dels classificats i reserves per la Final. Preguem us matriculeu a la web de la FCH els que tingueu plaça assegurada. Els que no vulguin/puguin participar agrairiem ho comuniquin el mes aviat possible per mail (info@apista.eu o domafch@gmail.com) per donar ocasió als reserves a inscriure.

FORMULARI PER DECLARACIÓ D’EQUIPS

INFORMACIÓ:

EQUIPS

RESULTATS ON LINE:

RESULTATS FINAL LLIGA 1*:

RESULTATS FINAL LLIGA 0*:

diciembre 10 2016

Details

Start: 10/12/2016 @ 05:00
End: 11/12/2016 @ 22:00
Evento Categories:

Venue

Centre Hipic Vidreres (Girona)

Can Massa s/n
Vidreres, Girona 17411 Espanya

+ Google Map

Visit Venue Website