PRESENTACIÓ TEMPORADA 2016 APISTA

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

PRESENTACIÓ TEMPORADA 2016 APISTA

EL MENÚ JA ESTÀ A PUNT, ESPEREM QUE SIGUI DEL GUST DE LA MAJORIA

Encara que et títol us pugui confondre la web no s’ha passat a la gastronomia (per sort de la restauració del nostre país), ni em vull dedicar a la cuina (de moment!). Seguim essent una web d’informació i concursos d’equitació. Per tant el nostre menú estarà composat de molts plats inclosos en els diferents calendaris de les múltiples disciplines relacionades amb el món del cavalls.

Amb la celebració de l’Assamblea de la FCH, s’han tancat oficialment els calendaris majoritaris pels nostres clients, amics i participants. Un any on APISTA us oferirà el serveis a molts i diversos esdeveniments, de totes les categories, disciplines, en centres grans i mes modestos, però amb un tret comú; en tots intentarem donar el millor servei possible. Els Comitès Organitzadors i els participants en els concursos mereixen que posem totes les nostres energies i coneixements perquè tothom estigui satisfet. Encarem la temporada amb molta il·lusió i energia, al mateix temps que amb una gran responsabilitat i nivell d’exigència per no decebre.

La nostra activitat principal continuarà essent oferir servei d’assessorament i secretaria tècnica però anirem incorporant novetats. Una de les principals serà la possibilitat de seguir els resultats on line  a la web durant cada concurs. L’apartat de noticies de la web també estarà més treballat. Es per això que us demanem col·laboració en aportació de novetats i continguts rellevants. També estem preparant una Lliga amb els concursos principals de doma clàssica on intervindrà APISTA. En breu tindreu les característiques de la mateixa. I  algunes altres sorpreses que us donarem a conèixer aviat.

El contingut dels nostres concursos de l’any serà molt variat des d’alt nivell fins a la base i treballarem principalment en les disciplines olímpiques i ponis, però també alguna activitat en disciplines no olímpiques. APISTA s’estrenarà en  Concursos Internacionals de Doma  Clàssica i té previstos fins a sis Concursos Nacionals en aquesta disciplina. Farem també un concurs Nacional de Salt d’Obstacles.

Pel que fa a concursos territorials tornarem a portar el Campionat de Catalunya de Doma Clàssica, en aquesta ocasió a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment Eqüestre HERAS i també participarem al Campionat de Catalunya de Ponis de Salt, Doma i CCE al CE Torredembarra. Les Finals de les Lligues de la FCH 0* i 1* adjudicades a Equipvidreres, així com la Copa Catalana de CST1* al C.A.R.E. HERAS i les finals de les Lligues de Ponis al C.A.V.A., es faran amb la secretaria tècnica d’APISTA. La Lliga ACEEGi de Doma Clàssica 2016 i la nova  COPA ACEEGi de CDT1* estaran sota la nostra supervisió i secretaria tècnica. Per últim volem donar les gràcies als comitès organitzadors que han tornat a confiar en nosaltres i la benvinguda als nous.

Us adjuntem un calendari de totes les competicions confirmades fins al moment. Tot i que segurament tindrà alguna variació de dates i incorporació d’alguns esdeveniments que encara no estan tancats.

enero 13 2016

Details

Start: 13/01/2016
End: 16/01/2016
Evento Categories:

Venue

APISTA

www.apista.eu
Mon,

Visit Venue Website

Schedule

  • Anunci de les novetats
  • Calendari de concursos 2016
  • Lligues i Copes
  •