HORSEWORLD DONA SUPORT A LES LLIGUES 0* i 1* DE LA FCH

HORSEWORLD DONA SUPORT A LES LLIGUES 0* i 1* DE LA FCH

La firma Horseworld serà l’esponsor de totes les publicacions i actualitzacions dels rànquings de les Lligues de Doma Clàssica 0* i 1* de l’any 2019.

La botiga  que compta amb una seu física a Girona i una botiga online (www.horseworld.es) de tot tipus d’equipament per cavalls i genets/amazones associa el seu nom i logo als rànquings de les Lligues de la FCH 0* i 1*. Aquestes lligues transformen les posicions dels participants en els diferents concursos territorials en punts amb els que s’elabora un rànquing durant l’any. D’aquesta classificació en surten els participants de cadascun dels nivells de les finals que es celebren tradicionalment el segon cap de setmana de Desembre i serveixen per tancar la temporada territorial de la Doma Clàssica. Aquest any l’Assamblea de la FCH va adjudicar les finals al C.A.V.A. de Sant Martí Vell.
La competició puntuable d’aquestes Lligues comença aquest diumenge 10 de Febrer amb tres concursos: un al Connemara Pony Club de Sant Mori, l’altre a la Hípica Can Vila i un darrer al QMT de Reus. En tots tres casos es fan un CDT0* i CDT1* de manera simultània.