LA LLIGA ACEEGi DE DOMA CLÀSSICA REUNEIX 120 PARTICIPANTS AL CH VIDRERES

LA LLIGA ACEEGi DE DOMA CLÀSSICA REUNEIX 120 PARTICIPANTS AL CH VIDRERES

La segona prova puntuable per la Lliga ACEEGi de Doma Clàssica que es va celebrar el diumenge passat al CH Vidreres va tornar a trencar records de participació amb mes de 120 binomis a pista. A primera hora del matí es va inciar el concurs amb el concurs social en proves de pista 60 x 20 amb sortides de molt bon nivell.

Desprès d’aquests proves socials es va començar la categoria CDT0* i que va reunir a un total de 108 participants que ho van fer en un total de vuit proves corresponents a la Lliga ACEEGi i les proves Zipi Ponis destinades als mes petits.

La primera prova en realitzar-se va ser, paradoxalment, la que menys participants va tenir, en un concurs marcat per la bona participació, i que va correspondre a la Reprise AP Prèvia. La victòria en aquesta prova va ser pel binomi format per Carla Reñaga amb Luck&Pip’s, amb una mitjana de 68.300%, seguida en la segona posició per la seva companya de club, Alba Marin, que a lloms del mateix cavall, va obtenir una mitjana de 65.600%, tancant el podi, el conjunt format per Carla Suárez i CAVA RV Minstrel’s Gift, amb una mitjana de 62.000%. En quant a la Reprise AP, en aquesta categoria van participar un total de 42 conjunts, repartits entre cavalls i ponis.. En la AP Cavalls, la victòria va ser per Gisela Fernández amb Tarantino RMC amb una mitjana de 72.600%, seguida de Nora Hausmann amb Igor, en la segona, amb una mitjana de 71.950%, tancant el podi, Elisabet Casado amb Sagitario amb un total de 71.950%. El genet de l’equip local, Joan Fornies amb Taquetes es va endur el millor resultat dels 22 participants en aquesta categoria amb una mitja final de 68,850%. La segona posició d’aquesta AP Ponis va ser per Julia Gonzalez Pot muntant Pabbo amb una puntuació de 68,650€. El podi d’honor el va tancar l’amazona del club Hipica Collserola, Ana Maria Grimaldo amb una mitja final de68,100%.

La Reprise 1 que va comptar amb un total de 26 participants, i a la categoria de cavalls el millor binomi va ser el format per Eva Vilata i Xalest amb una mitjana de 65.870%, seguida de Nadia Irigoyen y CAVA Zabaleto amb una mitja de 64,239 % i de Ana Belen Moreno Zazo amb Wendy amb 63,043 %. La categoria Reprise 1 ponis va tenir l’amazona del CE La Campana, Maria Bech Salvatella que va obtener el primer i tercer llocs. Amb Hapyy Feet amb un total de 65.761% en primera posició i amb Guizo La Campana tancant el podi de la prova. El binomi format per Dana Suárez i CAVA Wilson amb una mitjana de 65.543% va clasificar-se en segon lloc d’aquesta prova.

A la Reprise 2, el millor resultat va ser l’obtingut per Lluc Fajula i Destino, amb una nota mitja de 67.679%, seguit en la segona plaça per Mireia Corona i Pegaso, amb un total del 66.696%, tancant el podi per Daniel Álvarez i Oxford amb un total de 65.000%.

A la Reprise 3A, el podi va tornar a estar format íntegrament per amazones, gràcies a la victòria de Júlia Álvarez amb Wiridee amb un total de 67.721%, seguida de Raquel Picas amb Valiente del Lago amb una mitjana de 66.397%, tancant el podi, Esther Burgues amb Valdino, amb una mitjana de 65.074%. Finalment, el concurs es va tancar amb la prova corresponent a la Reprise 4. L’amazona, Aroa Mazuelos, a lloms de Diavolo AM, va aconseguir la primera posició amb un total de 65.903%, seguida de Mariona Aulet amb Tera, amb un total de 65.208%, tancant el podi, el binomi format per Lluis Lluch i Florimon, amb una mitjana de 63.611%.

Descarregar Resultats