CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DOMA CLÀSSICA ABSOLUT- SUSPES

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

SUSPES PER LA PLUJA FINS A NOVA DATA!!!!

Després del Campionat de Menors, la Hípica Can Vila organitza el Campionat de Catalunya de Doma Clàssica Absolut, U25, de Cavalls Joves i de Doma Adaptada, a més de les categories Criterium associades.
El Campionat s’iniciarà el divendres amb la inspecció veterinaria dels cavalls participants i reunió tècnica, el dissabte es competirà a la primera classificativa de totes les categories i el diumenge es farà la segona prova que donarà els nous Campions de Catalunya.
El jurat de camp el presidirà el jutge FEI 5*, Francisco Guerra, i l’acompanyaran com a vocals, Mª José Vignau, Meritxell Agramunt, Marta Condeminas, Pilar Cabrera, Barbara Regas. Com a delegada federativa estará, Leonor Brozgol i com a comissari, Francisco J. Gonzalez Ballesteros.
El participants tenen el 50% de l’import de la inscripció subvencionat per la FCH (només del primer cavall, en cas de portar dos cavalls la segona inscripció la paga integrament el participant). Els boxes s’ha de reservar al formulari que teniu en aquesta pàgina per especificar necessitats de cada cavall. L’estabulació es obligatòria des de l’inici del Campionat i fins a acabar de competir l’últim dia.

 

octubre 29 2021

Details

Start: octubre 29
End: octubre 31
Evento Categoría:

Venue

HIPICA CAN VILA

Ctra. del Montseny, km 7,5
Sant Esteve de Palautordera, Barcelona 08461 Espanya

+ Google Map

Phone:

938480403

Visit Venue Website