FINAL DE LES LLIGUES DE DOMA CLÀSSICA FCH 0* i 1*, Doma Adaptada i Copa de Ponis – EQUIPVIDRERES

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

FINAL DE LES LLIGUES DE DOMA CLÀSSICA FCH 0* i 1*, Doma Adaptada i Copa de Ponis – EQUIPVIDRERES

Les instal·lacions d’EquipVidreres acullen el cap de setmana 11 i 12 de Desembre la Final de les Lligues de Doma Clàssica 0* i 1 * de la FCH. El dissabte es competirà en les categories de promoció del 0* en els nivells AP Previa, AP ponis i cavalls, Reprise 1, Reprise 2 i Reprise 3.
El diumenge es faran les finals de la categoría 1* amb els nivells, Benjamins, Alevins, Open 1, Infantils, Open 2, Juvenil 0*, Open 3, Juvenils, Open 4, YR i Adults. Al mateix temps aquest diumenge també es faran les proves finals de la Copa Catalana de ponis i les finals de Doma Adaptada.
El jurat de camp el formaran com a presidenta, Dominique Grillot acompanyada com a vocals de Lluis Fabregat, Carles Cid, Meritxell Pontes, Eva Mª López i Manel Ortiz. Les funcions de delegada de la FCH les portarà a terme, Socorro Blas.

Recordeu que la inscripció a les proves de la final 0* i 1* es per ordre estricte de ranquing (que teniu mes avall). Els participants amb dret a finalistes que no tingueu previst anar-hi preguem que ho comuniqueu el mes aviat possible al mail: perefajula@msn.com per tal de deixar el torn als reserves corresponents.
Teniu tota la normativa més avall i a la web de la FCH.

INFORMACIÓ:

INFORMACIÓ LLIGUES:

diciembre 11 2021

Details

Start: 11/12/2021
End: 12/12/2021
Evento Categories:

Venue

EQUIPVIDRERES

Can Massa s/n
Vidreres, Girona 17411 España

+ Google Map