Campionat de Catalunya de Doma Clàssica 2023- Hípica Can Vila

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Campionat de Catalunya de Doma Clàssica 2023- Hípica Can Vila

Les instal·lacions de la Hípica Can Vila a Sant Esteve de Palautordera  acullen l’edició de 2023 del Campionat de Catalunya de Doma Clàssica de totes les categories (Absolut, Cavalls Joves, Menors, Doma Adaptada i Criteriums).  Simultaniament també es farà el Campionat de Catalunya de Doma Paralímpica. El programa del Campionat preveu la inspecció veterinària el dijous 12 i competició els dies 13 i 14 d’Octubre. Una vegada estigui tancada la inscripció i en funció del nombre d’inscrits es publicarà el repartiment de proves definitiu i si s’escau es pot afegir un día de competició.
El jurat de camp estarà presidit per Marta Condeminas i com a vocals estan nomenats, Meritxell Agramunt, Miguel Morales, Socorro Blas, Anna Madroñal, Lluís Fabregat, Meritxell Pontes i Carlos Cid. La comisaria del Campionat serà Eva Mª López Ampudia i les funcions de delegada federativa les exercirà, Leonor Brozgol.
L’estabulació es obligatoria per tots els participants, per tant es reservarà un box per cada inscripció. Els que desitgin agrupació de boxes per clubs, escollir tipus de llit, reserva de guadarnés i altres peticions han d’omplir el formulari que hi ha en aquesta pàgina. El termini per agrupacions de boxes es tancarà el dia 5 d’Octubre. A partir d’aquest dia no es garanteix que puguin anar junts.

En aquesta pàgina teniu un formulari per fer declaració d’equips del Campionat que es confirmarà a la reunió tècnica. En el link següent teniu la normativa del Campionat de Catalunya de DC:

INFORMACIÓ:

octubre 12 2023

Details

Start: 12/10/2023 @ 08:00
End: 15/10/2023 @ 17:00
Evento Categories:

Venue

HIPICA CAN VILA

Ctra. del Montseny, km 7,5
Sant Esteve de Palautordera, Barcelona 08461 Espanya

+ Google Map

Phone:

938480403

Visit Venue Website