CDT1* & CDT0* de PRIMAVERA – C.A.R.E. HORSE VALLGORGUINA (ATENCIÓ CANVI DE DATA)

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

CDT1* & CDT0* de PRIMAVERA – C.A.R.E. HORSE VALLGORGUINA (ATENCIÓ CANVI DE DATA)

ATENCIÓ NOVA DATA!!!! (Passa del 3 al 10 d’Abril). Degut a les pluges de les últimes hores i la previsió de noves es trasllada al diumenge 10. Les inscripcions fetes són vàlides per la nova data i es poden fer de noves. Qualsevol canvi comuniqueu a la organització.

Les instal·lacions del C.A.R.E. Horse Vallgorguina organitzen dos concursos territorials de Doma Clàssica. Es farà un CDT0* i un CDT1* puntuables per les lligues de Doma Clàssica de la FCH i en el cas del 1* permet aconseguir mitges per classificar pel Ct. de Catalunya de les seves categoríes. Es podrà competir des de nivell AP Prèvia fins a Reprise 3 al CDT0* i de nivell benjamins fins a San Jorge amb proves de cavalls joves de 4, 5, 6 i 7 anys al concurs de 1*.
El jurat de camp estarà presidit per Barbara Regas acompanyada de Dominique Grillot i Aida Robles com a vocals. Jordi Pontes farà les funcions de Delegat de la Federació Catalana d’Hípica.
Els participants poden demanar boxes contactant amb el Comité Organitzador (informació a l’Avanç de Programa). Hi haurà servei de bar a disposició dels participants.

INFORMACIÓ:

abril 10 2022

Details

Date: 10/04/2022
Evento Categories:

Venue

C.A.R.E. HORSE Vallgorguina

Cami Can Bosch, 7
Vallgorguina, Barcelona 08471 Espanya

+ Google Map

Phone:

670 27 90 90