CONCURS D’HIVERN CH VALLES (CDT1*+0*+Social) SUSPÈS FINS A NOVA DATA

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

CONCURS D’HIVERN CH VALLES (CDT1*+0*+Social) SUSPÈS FINS A NOVA DATA

El CH Vallès estrena la temporada amb la celebració a les seves instal·lacions de dos concursos territorials. Un CDT1* amb proves en pista de 60 x 20 mts de nivells Benjamins a Sant Jordi i també de Cavalls Joves (4, 5 i 6 anys), i un CDT0* amb pista de 40 x 20 mts on es podran disputar proves des de l’AP Previa a Reprise 4. Es faran les reprises equips a totes les categories del 1* i les preliminars a les proves de cavalls joves.
Els participants que ho desitgin podran arribar al centre el dia anterior i entrenar en les pistes. Hi ha disponibilitat de boxes fixes tant pel dia abans (30€) com pel mateix dia de concurs (20€). Reserva prèvia als mails: info@chvalles.com i info@apista.eu.
El jurat de camp estarà format per Barbara Regas, Dominique Grillot i Socorro Blas, totes tres jutges Nacionals. Els participants que vulguin que la secretaria tècnica els faci les seves inscripcions a la pàgina web de la FCH, poden enviar el nom del binomi/s amb les seves llicències i proves on volen participar al mail info@apista.eu.
Els assistents i partipants tindran serveis de restauració i botigues del món de l’equitació dins de les instal·lacions. En aquesta pàgina teniu les coordenades per accedir al centre, que està situat a poca distància de la Ctra de Sabadell a Mollet (B-140). Encreueament desprès de creuar el Riu Ripoll al costat de Viveros Ventura.
Aquí teniu les informacions útils pels concurs.
– AVANÇ DE PROGRAMA CDT0*
AVANÇ DE PROGRAMA CDT1*
INSCRIPCIONS CONCURSOS (Pàgina web de la FCH)

enero 31 2016

Details

Date: 31/01/2016
Time: 08:00 - 20:00
Evento Categories:
Evento Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

CH Vallès

Molino del Santo s/n
BARBERÀ DEL VALLÈS, Barcelona 08210 Espanya

+ Google Map

Phone:

937180245

Visit Venue Website

Schedule

  • Inici d'inscripcions: 16 de Gener
  • Tancament d'inscripcions: 28 de Gener
  • Horaris provisionals: 29 de Gener
  • Ordre de sortida: 30 de Gener
  • Inici concurs: 9:00 h (aproximadament)
  • Fi del concurs: 18:00 h (aproximadament)
  •