Finals Lligues de Doma Clàssica FCH 0* i 1* – Hípica Can Vila

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Finals Lligues de Doma Clàssica FCH 0* i 1* – Hípica Can Vila

Les instal·lacions de la Hípica Can Vila tanquen la temporada de Doma Clàssica oficial amb la celebració de les Finals de Lligues de 0* i 1* de la Federació Catalana d’Hípica. El dissabte es celebrarà un CDT0* que servirà de final de la Lliga de 0* amb proves de nivell AP Previa a Reprise 3. La inscripció està oberta, nomès als 12 millors del ranquing de la Lliga cadascuna de les categories del 0*. En cas que no puguin assistir tots s’anirà avisant als següents del ranquing fins a cobrir 12 places.
El diumenge es celebrarà el concurs CDT1* que servirà de final de la Lliga 1* amb proves de nivell Benjamins fins a San Jorge. Les inscripcions al concurs estan reservades als 8 millor dels ranquing en les categories Benjamins, Alevins, Open 1, Infantils i Open 2. Per les categories Juvenil 0*, Open 3, Juvenils, Joves Genets, Open 4 i San Jorge hi ha cinc places per cada nivell.
El jurat de camp estarà presidit per Socorro Blas i com a vocals estaran Barbara Regas, Dominique Grillot, Meritxell Pontes i Carles Cid. La delegada de la FCH en el concurs serà Eva Mª López Ampudia.

Els participants tenen boxes a la seva disposició (en número limitat i amb reserva imprescindible). Es pot reservar box per entrar divendres i sortir diumenge o bé per entrar dissabte i sortir diumenge. Es donarà preferencia a les reserves de tot el cap de setmana (divendres – diumenge).
La instal·lació compte amb allotjament a l’Hotel Can Vila i servei de bar-restaurant.

EL DIVENDRES A LES 18 H ESTÀ PREVISTA UNA DESFILADA DELS EQUIPS PARTICIPANTS QUE VULGUIN ON S’ESCOLLIRAN ELS TRES MES ELEGANTS.  ESTIGUEU ATENTS A LES PREVISIONS METEREOLOGIQUES PER SI EL DIVENDRES NO ES POT FER LA DESFILADA.

INFORMACIÓ:

diciembre 01 2023

Details

Start: 01/12/2023 @ 14:00
End: 03/12/2023 @ 18:00
Evento Categories:

Venue

HIPICA CAN VILA

Ctra. del Montseny, km 7,5
Sant Esteve de Palautordera, Barcelona 08461 Espanya

+ Google Map

Phone:

938480403

Visit Venue Website